Αναρτησεις

 

ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Speed & Style αναλαμβάνει να συνδυάσει πακέτα σπορ ανάρτησης ανάλογα με τις απαιτήσεις του οδηγού για δρόμο αλλά και για πίστα.Τα πακέτα μπορούν να συνδυαστούν με προϊοντα των εταιρειών BILSTEIN - EIBACH - SACHS - H&R - WIECHERS . Για αρκετά αυτοκίνητα υπάρχουν έτοιμα πακέτα από βελτιωτικούς οίκους όπως HARTGE - OETTINGER - TECHART - BMW PERFORMANCE .

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Το βασικότερο μέρος των σπορ αναρτήσεων αποτελείται απο το συνδυασμό αμορτισέρ - ελατηρίων . Τοποθετώντας χαμηλώτερα ελατήρια και ενισχυμένα αμορτισέρ βελτιώνεται το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου καθώς επίσης μειώνεται το αίσθημα της πλεύσης στις υψηλές ταχύτητες .
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΔΟΚΟΙ

Ενας ακόμη σημαντικός τομέας στην ασφαλέστερη σπορ οδήγηση είναι οι αντιστρεπτικές δοκοί . Αντικαθιστώντας τις εργοστασιακές με βελτιωτικές μεγαλύτερης διαμέτρου περιορίζονται οι κλίσεις του αμαξώματος και δημιουργείται το αίσθημα μεγαλύτερης ασφάλειας και σιγουριάς στις υψηλές ταχύτητες.

ΜΠΑΡΕΣ ΘΟΛΩΝ

Σ ένα αυτοκίνητο με σπορ αναρτήσεις είναι απαραίτητες οι μπάρες θόλων . Προσφέρουν αυξημένη ακαμψία στο αμάξωμα ενώ παράλληλα ενισχύουν τους θόλους . Επίσης αυξάνουν κατά μεγάλο βαθμό την σταθερότητα του αυτοκινήτου στα δυνατά φρεναρίσματα σε υψηλές ταχύτητες .